8 Aralık 2013 Pazar

İttifak Özelliği Nedir Nasıl Çalışmaktadır !

Wargame Oyuncusu Olan Tüm Dostlarımız Aşagıdaki resimdede görüntülendiği ve ok işareti ile belirtilen ittifak kodunu sitemize yapıştırıp wargame' oyunundaki tecrübeli kişiler tarafından eklenip oyunda daha hızlı gelişmenize olanak sağlayabilirsiniz.


War Game ittifak Kodu Nedir ve Neye Yarar ?

Bu savaştaki en önemlilerden biriside ittifak sistemidir, Muharebelerdeki güçlerinizi önemli ölçüde belirleyen sistemdir.Oyundaki Arkadaşlarınız ile ittifak topluluğu kurarak ordunuzu dahada büyük bir hale getirebilirsiniz.Oyunda ittirak ve Rütbe ( Yani Level ) orantılı olarak çalışmaktadır.ittifakınızın Kullanım sınırı Rütbenizin 5 katı ile sınırlıdır. Örnek Vericek Olursak 10. Rütbeye Sahip Bir arkadaş ittifakının sadece 50 üyesini muharebede kullanabilir.Yani Kat sayı olarak hesaplarsak. 1 rütbe - 5 ittifak, 2 rütbe 10 ittifak, 3 rütbe 15 ittifak, 4 rütbe 20 ittifak üyesi olarak uzayarak gider maksimum 300 rütbedeyseniz 1500 ittifak üyenizi kullanabilirsiniz. Her Bir ittifak üyesi size 10 Asker, 3 Zırhlı Araç ve 1 Uçak göndermektedir. Bunada Örnek vericek olursak. ( 10 Rütbeye Sahip kişi muharebeye rütbesinin 5 katı 50 ittifakı ile girer ve 500 Asker, 150 Zırhlı Araç ve 50 Uçak ile savaşır )

War Game İttifak Kodu Nasıl Eklenir !

War Game ittifak Kodu nasıl eklenir konusuna değinecek olursak oyuna giriş yaparak en altta sağ tarafta yer alan diğer butonuna tıklıyoruz ve karşımıza çıkan sayfada ittifak bölümüne tıklıyoruz.Açılan bölümde Askere Topla ve ittifakım adı altında iki bölüm yer almaktadır sizlerin ittifakını boş oldugunu var sayarsak sizlerin kullanacağı bölüm Askere Topla Kısmıdır ekleyeceğiniz ittifak kodlarını sitemizden alabilirsiniz ve sizlerde ittifak kodunuzu sitemize ekleyebilirsiniz örnek ittifak kodu ( 565.388.292 ) Bu kodu oraya ekleyip davet et butonuna tıklayarak ilk ittifak davetinizi yollamış olacaksınız.Ayrıntılar için Aşagıdaki Resime bakabilirsiniz.



Tecrübeli arkadaşlardan Konu hakkında Daha fazla bilgi için Yazı altına yorum olarak Bilgilerini aktarmaları mümkündür.

5 yorum:

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Sen eklediğin zaman kodunu oyunu oynayan arkadaşlar sitemizden senin kodunu alıp kendileride ekleyeceklerdir.Sende burda sitede yer alan ittifak kodarını kendi ittifakına ekleyebilirsin.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

498.435.265 eklersenız cok makbul e gecer

Yorum Gönder